Share |

Ampumavuorot

Killalla on säännölliset ratavuorot Santahaminassa pistooli- ja kivääriradoilla. Ratavuorot julkaistaan Uutiset-palstalla. Vuoroihin saattaa tulla vuoden mittaan muutoksia. Muutoksista tiedotetaan ammuntojen yhteydessä sekä Uutiset-palstalla.

Killan ampumavastaava Jukka Talari antaa tarvittaessa lisätietoja ratavuoroista ja ampumatoiminnan pelisäännöistä:

Jukka Talarin tavoittaa parhaiten Facebookin messengerilla tai sähköpostilla jukka.talari(at)gmail.

Saarelle pääsy edellyttää, että porttivartiolla on tiedossa henkilötiedot sisältäen syntymäaika ja sosiaaliturvatunnus. Pyydämme ampumavuoroilla kävijöitä ilmoittamaan ne killan ampumavastaavalle tai jäsensihteerille sähköpostilla osoitteeseen jukka.talari(at)gmail.com tai markku.s.virtanen(at)gmail.com. 

Pistooliradat ovat lukittuja 3.7. alkaen. Avain tulee noutaa arkisin ennen klo 16:00. Avaimen luovuttaminen edellyttää että asianmukainen varaus löytyy. Ratojen avaimien noutopaikka on Rykmentintie 2 (Koulutusosasto):

rykmentientie2_kartta.jpg

Tärkeät tiedotteet:

  • Radoilla saa ampua VAIN ja AINOASTAAN hyväksytyillä vuoroilla! Kulkulupa ei oikeuta ratojen käyttöön ilman ratavarausta.
  • Laukaisumäärien merkitseminen ja hylsyjen siivoaminen ovat edellytyksiä radan käytölle. Mikäli huomaatte radan kunnossa tai siisteydessä huomautettavaa, ilmoittakaa KOULOS jotta seuraavat eivät luule radan jääneen huonoon kuntoon teidän jäljiltänne
  • Mikäli killan vuorolla on joku muu ampumassa, ottakaa yhteys KOULOS/ Perimäki Arja 0299421727 sp.lla tai puhelimitse
  • Jos Pv:llä on tarve saada joku varaamistanne vuoroista käyttöönsä, ilmoitetaan siitä erikseen ampumavastaavan välityksellä