Uutiset

2.8.2019Ampumatoimintaa syksyllä 2019Lue lisää »6.2.2019Kevään 2019 ratavuorot julkaistuLue lisää »28.1.2019Jäsentiedote 1/2019 julkaistuLue lisää »28.1.2019Kaartin Soittokunta 200 vuottaLue lisää »19.11.2018Itsenäisyyspäivän vastaanottoLue lisää »

Sivujen ylläpito

Näiden sivujen ylläpidosta vastaa Jukka Ahonen (jukkisahonen@gmail.com)

Käyntejä kotisivuilla:137745 kpl
Share |

Killan hallinto

Killan hallituksena toimii killan syyskokouksen valitsema johtokunta, johon kuuluu puheenjohtaja ja vähintään 6 ja enintään 18 muuta jäsentä. Kaartin Jääkärirykmentin ja sen joukkoyksiköiden komentajilla on puheoikeus johtokunnan kokouksessa siinäkin tapauksessa, että he eivät ole johtokunnan jäseniä. Johtokuntaan valitaan yksi jäsen kustakin killan varsinaisena jäsenenä olevasta oikeuskelpoisesta yhteisöstä sikäli kun killan syyskokous ei muuta päätä.

Johtokunta valitsee keskuudestaan kaksi (2) varapuheenjohtajaa, sihteerin ja rahastonhoitajan. Muut toimihenkilöt ja toimikunnat voidaan valita myös killan muusta jäsenistöstä.

Puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudeksi. Muut johtokunnan jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi siten, että heistä puolet eroaa ensimmäisenä vuotena arvan perusteella. Erovuorossa olevat jäsenet voidaan valita uudelleen. Puheenjohtaja voidaan valita peräkkäin enintään kahdeksi kaksivuotiskaudeksi.

Killan johtokunta 2015

Puheenjohtaja Markku Virtanen

Suokas Jarmo

Jarmo Markku

Koukkari Timo

Laitinen Kari

Mikkola Ritva

Reims Annastiina

Wigren Kai

Jukka Ahonen

Jyrki Seppänen

Reima Tuomisto

Jaakko Rantasaari

Karri Kupari (uusi)

Eerik Lehto (uusi)